HLAVNÍ STRANA UVODNI STRANA HLAVNÍ STRANA UVODNI STRANA UVODNI STRANA HLAVNÍ STRANA UVODNI STRANAPO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY

VYHLEDÁVÁNÍ
Vyhledávací centrum
Encyklopedie FoS
DNY TRADIČNÍ KULTURY
O dnech Tradiční kultury
Idea a význam projektu
Zprávy a články
KALENDÁŘ AKCÍ
Kalendář Tradiční kultury
Kalendář folklorních akcí
Kalendář folklorních festivalů
Kalendář C.I.O.F.F.
Kalendář I.O.V.
PARTNEŘI PROJEKTU
Folklorní sdružení ČR
Národné osvetové centrum
Folklórna únia Slovenska
Nógrád Megyei Kozmuvelodési es Turisztikai Intézet
Národní ústav lidové kultury
Valašské muzeum v přírodě
Obec Slováků v ČR
Legnické centrum kultury
VÍTEJTE V ČESKU
O české republice
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla a výrobky
Gastronomické speciality
VÍTEJTE NA SLOVENSKU
O Slovenské republice
VÍTEJTE V POLSKU
O Polské republice
VÍTEJTE V MAĎARSKU
O Maďarsku
PARTNEŘI DTK
FOLKLORNÍ SDRUŽENÍ ČESKÉ REPUBLIKY


 
 

Stravování v horském hotelu Montér [ Encyklopedické heslo ]

Stravování v horském hotelu Montér

Jednotná strava individuelních hostů:

Stravování hostů, kteří si vybrali jednotnou snídani, polopenzi či plnou penzi, probíhá v hotelové jídelně s obsluhou v prvním patře provozního traktu hotelu. Jídelna, s trámovým stropem a dřevěnými obklady, má kapacitu 140 míst a její součástí je malý bar pro podávání nápojů k jídlu (nealko, káva, pivo apod.). Je zde možno uspořádat i svatby či společenský večer.

Jednotná snídaně obsahuje kontinentální základ (máslo, med nebo džem, čaj, pečivo nebo chléb) a denně se střídající hlavní jídlo (např. jemný párek s hořčicí, studený talíř apod.) Jednotný oběd se skládá z polévky a hlavního jídla. Jednotná večeře obsahuje předkrm nebo moučník a jeden hlavní chod. Snídaně se podává od 08:00 do 10:00, oběd od 12:00 do 14:00 a večeře od 18:00 do 20:00 . Je však možno dohodnout i jiný čas podávání jednotné stravy.



Snídaně formou švédského stolu:

Forma snídaně "švédský stůl" či "bufet" je všeobecně známa. Vedle široké nabídky uzenin, sýrů, mléčných výrobků, sladkého pečiva, zeleniny, apod. jsou součástí nabídky i nápoje jako káva, kakao, mléko, ovocná šťáva. Tato snídaně se podává v době od 08:00 do 10:00 hodin ve Valašské kolibě.



Stravování formou talonů pro individuelní hosty:

Hosté, kteří se rozhodnou pro stravování formou talonů, obdrží poukázky v hodnotě objednané stravy. Ty pak mohou použít na úhradu konzumace jídel a nealkoholických nápojů ve Valašské kolibě, kde si mohou vybírat z velmi široké nabídky jídelního lístku po celou dobu provozu tj. denně od 08:00 do 24:00 hodin.



Stravování skupin (školení, semináře, firemní akce, zájmové skupiny):

Forma stravování a skladba jídelního lístku je zpravidla věcí dohody, přičemž respektujeme přání zákazníka v co možná největší míře. Škála možností způsobu podávání jídel je velmi široká od jednotné stravy až po rautový způsob stravování či některé speciální způsoby (např. roštování specialit, rožnění v krbu, úprava jídel před hostem apod.). Jednou ze specialit naší kuchyně je uspořádání pravé domácí zabíjačky od porážky živého prasete až po výrobu a degustaci tradičních zabíjačkových výrobků přímo před hosty na terase hotelu.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Ostravice 0956
739 14 Ostravice
Česko (CZ)
fax: (+420) 558 682 428

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Encyklopedické heslo
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 11.03.2010 v 11:01 hodin

Copyright 1998-2025 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
 
FOLKLORNÍ FESTIVALY
FOLKLORNÍ AKCE
TURISTIKA